2015. augusztus 2., vasárnap

Blokkol, és fogyaszt ez a TUTI!

A Zöld tea legegészségesebb ital ezen a világon, igaz fogyasztása diétánál cukor nélkül sok friss kifacsart citrommal javasolt!
Tele van antioxidánsokkal, és különböző vitaminokkal, melyek jótékony hatással vannak az anyagcserénkre, amit rohamosan felgyorsít.
Számos tanulmány kimutatta, hogy a zöld tea növeli a zsírégetést, és segíti a fogyást, hogy mihamarabb elérje kívánt testsúly eredményét.
Hadd magyarázzam meg, hogyan működik ez a módszer.
Green azaz ZÖLD Tea olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek szétrobbantani a zsírpárnákat.

A zöld tea nem csak egy forró, ízesített víz.
Bioaktív anyagok, tealevelek feloldódnak a vízben, és ez természetes aromájú teát biztosít számunkra.
Ha iszol egy csésze nagyon jó minőségű teát, akkor szuper mennyiségű jótékony anyagok illetve erős biológiai hatások, kerülnek bele szervezetünkbe.
Legismertebb hatóanyaga ezek közül a koffein. Egy csésze zöld tea sokkal kevesebb koffeint tartalmaz, mint egy csésze kávé, de ez még mindig elég, ahhoz hogy legyen egy enyhe hatása az éberségnek.
A koffein egy jól ismert stimuláns, amely segíti a zsírégetést és javítja a fizikai és szellemi teljesítményt.
Legfontosabb ezek közül az epigallokatechin-gallát, mely olyan anyag, ami gyorsabban fokozhatja az anyagcserét.
Edzés előtt, a zsír-robbantási hatásokat élvezhetjük, kortyolgassunk egy csésze zöld teát. Átlagosan két kilót, lehet leadni ezzel a módszerrel, mint amikor nem isszuk. Köszönhetjük a vegyületeknek, amiket zöld tea biztosít nekünk.
Plusz fehér-tea:
A fehér tea szárított természetes úton gyakran a napfény érleli, ami a legkevésbé feldolgozott termék és ezáltal leggazdagabb forrása az antioxidánsoknak.
Háromszor annyi polifenolokennűk van benne, mint, a zöld teában. Zsír lebontását elősegíti, és blokkolja a zsírképzést. Ha van olyan dolog, mint a diétában teát inni, akkor ez az.



Nincsenek megjegyzések: