2015. augusztus 2., vasárnap

Fejfájás kezelése gyógyszer nélkül

Fejfájás, migrén beleértve, rendkívül gyakori tünet. 
Mivel a fejfájásoknak több oka is lehet, páran a fejfájást szenvedők gyógyszeres kezelést alkalmaznak napi rendszerességgel. 


Szerencsére van néhány házi orvosság is ennek kezelésére, amelyek segíthetnek enyhíteni a migrénes fájdalmat és más típusú fejfájást.

Levendulának nem, hogy csak illata kellemes, de ez egy hasznos otthoni gyógynövény migrénes fejfájás esetében. Levendulaolajat, lehet akár belélegezve, vagy a bőrön keresztül alkalmazni. 
A borsmenta nyugtató otthoni gyógyhatású növény ugyanis, kimutatták, hogy a feszültség és fejfájás ellen nagyon jó gyógyító hatású. Ez a friss illatú olaj ér-összehúzó és ér-tágító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítségével szabályozza a vér áramlását szervezetünkben. 

Gyömbér Teát lehet kapni: a friss gyömbér helyi élelmiszerboltban kapható. 
Egy hüvelykúrnyi gyömbérhez adj a forró vizet, és áztasd be. Ez a házi tea csökkenti gyulladást ugyanannyi ideig tart hatása, mint ha bevett volna egy fájdalomcsillapító gyógyszert.
Öszi Napraforgóvirág: Ez a kiegészítés a napraforgó családjából származik, már kimutatták, hogy hatékonyan kezeli a migrént. 



Ez csökkenti a gyulladást, amely nyomja az idegeket, és segít megelőzni a migrén kialakulását. 

Masszázs Fokozza az oxigént és a vér áramlását megfeszült izmai alatt, a fejfájást, az izmokat, fejbőrt, és a nyakat. A masszázs, segíti pihentetni a feszült izmokat.


Ne fedjék, hogy a gyógyszeres kezelés nem mindig szükséges, ha lehet inkább kerüljük az orvosságot.

Nincsenek megjegyzések: