2015. augusztus 2., vasárnap

Élvezzük a csokoládét fogyás közben :)

Mindannyian úgy tekintenek a csokoládéra, mint egy bűnös élvezetre, de most már lehet enni naponta háromszor, és még fogynunk is ráadásul! Ez nem azt jelenti, hogy egy táblát is megehetünk, de ha megkívánjuk akkor igen is együk meg.
Egyszerűen kövesse a zseniális új diétát!
A szokásos csokoládét gúnyolódásként kevesebb testzsírt, tartalmaz, de van olyan is ami több kalóriát, mint sok más élelmiszer. Úgy tűnik, hogy az anyagcsere keményebben dolgozik, kiegyenlítve a zsírt, amely egyébként vándorol.
Számos egészségügyi előny, keretében csökkenteni a vérnyomást, miközben a bőr simább lesz, amelyek védelmet nyújtanak a 2. típusú cukorbetegségnek, sőt fokoznám, azzal csökkenti a koleszterinszintet. Igen, jól látják, amit írtam, tehát nyugodtan egyenek csokoládét.
Akik élvezték a csokoládét minden nap, 29% -kal kisebb esélyük volt, hogy agyvérzést kaptak, és 37% -kal kevesebb valószínűséggel szenvednek szívbetegségben, mint azok, akik elkerülték a finom édességet.
Ezt a flavonoidokat kakaóbab – az egyik fő összetevője a csokoládénak, ami úgy tűnik, hogy felelős az egészségügyi előnyeinek. Ezek is megtalálható teában és vörösborban. Antioxidánsként működnek amelyek segítik súrolni, túlzott sejtkárosító molekulákat.
Általános szabály, hogy minél nagyobb a kakaó tartalma, annál nagyobb flavonoidok és az egészségügyi ellátásoknak mivel az étcsokoládé 40% kakaó szárazanyag ötször több flavonoidokat, tartalmazott mint a fehér csokoládé, és kétszer annyit, mint tejcsokoládé.
Így ezt szem előtt tartva, összeállítottam Önöknek egy 1250 kalóriás étrendet, amit a következő cikkem fojtatásaként fogok Önöknek megmutatni.

Remélem sikkel járnak és jól érzik magukat hogy nem kell mellözni egy falatnyi boldogságot!






Nincsenek megjegyzések: